Force v Waratahs
-
Harry Hoopert, Tom Horton, Santiago Medrano, Jeremy Williams (c), Izack Rodda, Will Harris, Carlo Tizzano, Reed Prinsep, Nic White, Ben Donaldson, Chase Tiatia, Hamish Stewart, Bayley Kuenzle, George Poolman, Kurtley Beale
RESERVES: Feleti Kaitu’u, Marley Pearce, Tiaan Tauakipulu, Lopeti Faifua, Michael Wells, Issak Fines-Leleiwasa, Sam Spink, Henry O’Donnell
-
Lewis Ponini, Jay Fonokalafi, Enrique Peiretto, Fergus Lee-Warner, Miles Amatosero, Lachlan Swinton, Charlie Gamble, Jed Holloway, Jake Gordon (c), Will Harrison, Dylan Pietsch, Lalakai Foketi, Joey Walton, Triston Reilly, Mark Nawaqanitawase
RESERVES: Ben Sugars, George Thorton, Brad Amituanai, Hugh Sinclair, Langi Gleeson, Jack Grant, Tane Edmed, Izaia Perese
-
@Duluth said in Force v Waratahs:
Lewis Ponini, Jay Fonokalafi, Enrique Peiretto, Fergus Lee-Warner, Miles Amatosero, Lachlan Swinton, Charlie Gamble, Jed Holloway, Jake Gordon (c), Will Harrison, Dylan Pietsch, Lalakai Foketi, Joey Walton, Triston Reilly, Mark Nawaqanitawase
RESERVES: Ben Sugars, George Thorton, Brad Amituanai, Hugh Sinclair, Langi Gleeson, Jack Grant, Tane Edmed, Izaia Perese
Sooooo many clubbies...